Mesin Masang Tombol Pneumatik Telung Kepala MAX-SQ3-100

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Kanggo jaket kaos koboi lan jinis sandhangan, topi, lsp.

Karakteristik

Mesin iki bisa dipasang telung set cetakan supaya bisa digunakake, siji cetakan kanggo nubuk bolongan ing kain, loro cetakan liyane kanggo masang kancing, buruh ora prelu ngganti cetakan, sing bakal ngirit wektu lan nambah

Parameter Teknis

ModelMAX-SQ3-100

Tegangan MakaryaAC220V

Tekanan Makarya0.15-0.8MPA

Tekanan Tombol Masang150-650KG(luwes)

Wektu stamping0,1-9,99(luwes)

Katrangan mesin405X345X515mm

Kapindahan Udara0,1 m³ / menit

Konsentrikitas cetakanSetel cetakan mudhun supaya efek lampiran tombol paling apik

Jarak antarane cetakan munggah lan cetakan mudhun35mm

Cara Proteksisistem deteksi armguard sing cerdas

PosisiKanthi Lampu Posisi Laser


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita