Babagan Kita

Terobosan

  • sg
  • rt
  • e57a1096
  • sdvdsv
  • dfb

Pambuka

2004: Entuk lisensi ekspor lan wiwit ngekspor mesin ing jaban rangkah;

2005: Entuk sertifikat CE lan dianugerahi Produk Teknologi Tinggi Zhejiang;

2006: Lulus ISO9001: 2000;

2011: Dibusak menyang pabrik anyar ing wilayah industri:

2015: Max dadi pabrik umum kanthi kode saham 831 854.

2020: Mesin panyegelan udara panas sukses banget ing pasar.

  • -
    Diadegake ing taun 1985
  • -
    Pengalaman 24 taun
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

produk

Inovasi

  • Direct-drive Incorporated High Speed Interlock Machine MAX-5150-CB/D

    Direct-drive Incorpora ...

    Aplikasi 1. Cocog kanggo kain tipis, moderat lan kenthel 2. Piranti pelumas otomatis nggawe jahitan sing stabil lan lancar, lan sampurna Model Parameter Teknis: Jarum MAX-5150-CB / D: UY128GAS 9-14 # Ukuran jarum: 4.0-4.8 5.6-6.4 Dawa jahitan: 4,5 Rasio diferensial: 0.6-1.3 Dhuwur sikil pencet: 5.5mm Ukuran kemasan: 580X380X620 (mm) Nomer jarum: 3 Nomer benang: 4/5 Kacepetan: 5000rpm NW / GW: 50/55 MAX-525BB Mesin Jahit Interlock Bed-Speed ​​Besar Kecepatan MAX-616-UT-Z Kontrol Komputer ...

  • Reinforcing Machine MAX-2525

    Mesin Penguat MA ...

    Aplikasi Celana jero wanita mulus, celonone pria, kaos kaki tungkak mulus, klambi renang mulus, kaos olahraga, jaket njaba, sandhangan pengendara sepeda, tenda lan liya-liyane. Karakteristik Cocog kanggo penguatan bagean gabungan saka sandhangan mulus. Tekanan lan wektu bisa diatur kanggo entuk efek paling apik Parameter Teknis Voltase: 220V Daya: 2.5KV Suhu: 50-220O C Penundaan: 1-99s Wilayah kerja: 40 × 20 Tekanan kerja: 0,5Mp

  • Ultrasonic Cutting& Bonding Machine MAX-C209

    Nglereni Ultrasonik ...

    Karakteristik Cocog kanggo gabungan bahan, kacepetan, tekanan lan frekuensi bisa diatur kanggo entuk efek paling apik. Kacepetan Parameter Teknis: 0,5-10m / min Tekanan kerja: 0,5Mp

  • Seamless Cylinder Bed Bonding Machine MAX-910

    Tempat Tidur Silinder Mulus ...

    Aplikasi Celana jero wanita mulus, celonone pria, kaos kaki tungkak mulus, klambi renang mulus, kaos olahraga, jaket njaba, sandhangan pengendara sepeda, tenda lan liya-liyane. Karakteristik Uper lan rol ngisor nyetel kacepetan kanthi kapisah, memori program 10shrinkage bisa disimpen, panyesuaian sing beda kanggo suhu tangki pemanas, tekanan roller bisa disetel, finish kain nganggo trimmer, panel operasi layar tutul, opsi liyane babagan macem-macem aksesoris lan piranti kanggo produksi sarat Techni ...

Warta

Layanan Pisanan

  • Dhaptar pabrikan bahan utama batch katelu kanggo pencegahan lan kontrol epidemi diumumake

    Sawetara dina kepungkur Dhaptar pabrikan bahan kunci kanggo pencegahan epidemi lan kontrol diumumake Warta kanggo manks. Ora ana sangsi manawa musim panas suwene ketemu embun manis Jiaojiang nyerat kanthi tumindak Paling apik “telung layanan” Jahit Max mesin Co ...

  • Ngrameke Opening Grand Manx Guangzhou Store

    Ing tanggal 1 Juli, sesanti industri jahit maneh fokus ing Guangzhou, kutha sandhangan sing misuwur ing China. Ing dina kasebut, dina iki dadi industri sing gedhe banget. Toko eksklusif mesin jahit Guangzhou Xiaoping lan "kota mobil jarum Xiaoping" dibukak ing dina sing padha, lan dheweke ...